Fabrica de sicrie

Fabrica de sicrie. Producator de sicrie. Distribuitor de sicrie. Depozit de sicrie.

1
Producem sicrie
Sicrie de calitate 
2
Distribuim sicrie
Livram sicrie in Romania 
3
Accesorii funerare
Manere sicrie, crucifixuri 
4
Contacteaza-ne
Spune-ti parerea 

Fabrica de sicrie :: Sicrie si Articole funerare

Fabrica de sicrieFabrica de sicrie - Producem sicrie de calitate in patru, sase si opt colturi. Sicriele sunt fabricate din lemn uscat ceea ce permite depozitatea lor pe o perioada indelungata de timp fara ca acestea sa isi schimbe forma (sa se strambe) sau sa se deterioreze (sa crape). Sicriele produse de noi isi pastreaza culoarea si luciul intacte in timp.

Fabrica de sicrie - Pentru imbinare elementelor folosim elemente speciale fabricate in Italia impreuna cu adeziv, suruburi si capse speciale pentru lemn. Materialele abrazive utilizate in procesul de productie sunt de cea mai buna calitate. Prin slefuirea suprafetelor atat mecanic cat si manual, se pregateste sicriul pentru aplicarea celor cinci straturi de materiale pentru finisaj. Prin respectarea cu rigurozitate a tuturor etapelor necesare slefuirii si finisarii lemnului cat si a utilizarii materialelor profesionale si retetelor stabilite de catre specialisti, obtinem de fiecare data aceeasi culoare si acelasi nivel de luciu atat de apreciate la sicriele pe care le producem.

Fabrica de sicrie - Sicriele pot fi livrate ca atare sau complet echipate. Respetele care echipeaza sicriele noaste sunt confectionate la comanda din satin alb si sunt compuse din cinci piese. Manerele montate pe sicriu sunt fabricate in Polonia si pot fi folosite cu incredere pentru manipularea sicriului. Fiecare set este completat cu suruburile necesare pentru fixarea capacului (pentru fiecare gaura din capac in set veti regasi cate un surub pentru fixare) si crucifixul pentru capac.

Producator de sicrie | Depozit de sicrie | Funerar | Cercueils | Contact

 Plopeni Industrial Parc,  +40 726 780 790, office@fabricadesicrie.ro

Fabricant de cercueils en Roumanie   www.cercueils-romania.com

Produzione cofani Romania   www.produzione-cofani.com

Contacteaza-ne: